Blog,  Yoga & Mindfulness

SPRING 2020: I am back!

Een aantal maanden geleden wilde ik graag beginnen met het schrijven op mijn blog. Maar het was hartje zomer, ik was bezig met mijn yoga opleiding en drukte bij mijn andere baan.. je kent het wel. Als ik even vrij was, had ik niet echt zin om achter mijn laptop te kruipen. Maar nu we een paar maanden verder zijn heb ik inmiddels mijn eerste deel van yoga diploma op zak, beter voor ogen wat ik wil en een paar youtube video’s online. Je vindt de yoga at home video’s hier.

In december heb ik mijn yoga opleiding afgerond en sindsdien geef ik 2 uur per week yogales bij Outdoor Nijstad in Hoogeveen. Ik ben ontzettend dankbaar voor de enthousiaste reacties en omdat ik graag meer met yoga wil gaan doen, hebben we besloten om vanaf april nog een extra les in de week toe te voegen. Ik moet daar wel aan toevoegen dat ik daarnaast nog 32 uur per week ergens anders werk en de voorbereidingen mij veel tijd kosten, maar het levert mij zoveel energie op. Ik wil er gewoon graag voor gaan! Naast deze lessen wil ik op korte termijn weer een youtube video opnemen. Ik heb nog wat filmmateriaal klaar staan, maar ik heb nog niet het juiste montage programma gevonden. En ik heb gemerkt dat veel programma’s best prijzig kunnen zijn en zoveel verstand heb ik er ook nog weer niet van… Dus mocht je tips hebben, laat dan graag een reactie achter! 😉 En laat mij ook weten wat je voor thema zou willen in de video, zodat ik daar ook mee aan de slag kan gaan!

Daarnaast heb ik de afgelopen tijd ook veel verdiept in Ayurveda. Het is een indiase geneeswijze waar je lichamelijke klachten kunt voorkomen en helen. Ik vind dat zo interessant. Daar wil ik graag meer over weten en dat wil ik af en toe ook met jullie gaan delen via mijn blog!

Spring work is going on with joyful enthusiasm.
– John Muir

Naast dit alles heb ik de afgelopen tijd veel tijd doorgebracht met vrienden, familie, mijn vriend en op de bank! In de winter merk ik dat ik altijd veel behoefte heb om mij terug te trekken en lekker veel te slapen. Waarna ik vervolgens in de lente barst van de ideeën en energie! Zin om te koken, sporten, yoga te doen, blogs te schrijven, reizen, creatief bezig zijn.. Dus nu is het tijd om hier lekker mee aan de slag te gaan. Ik vertrouw op mijn gevoel en ga lekker experimenteren en bovenalles: GENIETEN!

Wat ga jij deze lente doen? Of heb jij nog leuke tips en ideeën voor mij? Laat het mij weten in de reacties!

Namasté
Liefs Maaike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *