Blog,  Lifestyle

Opleiding tot Leefstijlcoach

Terug de schoolbanken in! Ik heb er een tijdje over getwijfeld. Maar ik besloot de knoop door te hakken en mijn hart te volgen. Sinds november 2020 ben ik gestart met mijn post-hbo opleiding tot Leefstijlcoach. Met als doel om vanaf november 2021 meerdere coachees te kunnen gaan begeleiden bij diverse leefstijlvraagstukken. En ik kan je vertellen; ik had geen betere keuze kunnen maken tot nu toe!

Al jaren ben ik gegrepen door van alles met betrekking tot voeding, beweging, slaap, hormonen, stress en mindfulness. Daar wordt ik zo blij van dat ik er graag anderen mee inspireer en mijn beroep van kan maken. De opleiding tot leefstijlcoach heeft een holistische kijk op de persoon en van daar uit gaan we bij meerdere situaties in jouw leven stil staan om jouw vraagstuk beantwoord te krijgen. Oftewel hoe zorgen we er voor dat jij weer beter in je vel komt te zitten.

Jarenlang heb ik gestruggled met allerlei persoonlijke vragen. Wie ben ik? Wat wil ik? Wat maakt mij nou eigenlijk gelukkig? Waarom doe ik de dingen zoals ik ze doe? Nog steeds weet ik niet overal het antwoord op, maar voor nu is het oké en heb ik daar mijn rust in gevonden. En ik voel mij gelukkiger dan ooit! Ook al hebben we momenteel te maken met coronamaatregelen. Dat gun ik jou ook ook!

De Leefstijlcoach opleiding gaat mij goed af en ik barst van de ideeën voor de toekomst. Naast dat ik al eens recepten deelde op mijn blog, zoals dit lekkere pannekoeken ontbijt wil ik je echt iets kunnen bieden naast het zijn van een goede gesprekspartner. Ik werk ook aan iets fysieks en daarover later meer. Maar voor nu leek het mij goed om even te delen waar ik momenteel mee bezig ben. Ik zal jullie de komende tijd ook meer laten zijn op mijn Instagram. Maar laat mij ook vooral weten wat je wilt lezen/zien/weten. Dus zorg dat je mij daar ook volgt:

@namasteallday.nl

Ik hoop dat je het naar omstandigheden goed maakt en als je vragen hebt, laat het mij dan zeker weten.

Liefs, Maaike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *