Daar ben ik weer! Een nieuwe weekblog. De afgelopen weken ben ik niet zo actief geweest op mijn blog en Youtube als ik zou willen. In dit blog leg ik uit waarom! Lees snel verder.

Niet stil gezeten!

De afgelopen weken vlogen voorbij. Ik heb zeker niet stil gezeten. Uiteraard is er ook gewoon gewerkt, gesport, gestudeerd en geblogd. Maar zoals ik al zei; niet zo veel als ik zou willen. Ik zou soms alsnog wensen dat er meer uren in een dag zaten, haha. En eigenlijk is dat helemaal niet zo erg hoor! Ik heb namelijk een heleboel leuke dingen gedaan voor mijzelf, met familie, vrienden maar ook voor ons reisblog Waanzinnige Wereld. Het blog en Instagram account wordt het grootste gedeelte gerunned door mijn vriend. Maar we maken er ook veel uitjes voor en hebben leuke samenwerkingen. Hier maak ik wel deel van uit. Tijdens deze tripjes ga ik dan ook lekker foto’s maken en genieten van het moment! Want we zijn enorm dankbaar dat we dit mogen en kunnen doen.

Nieuw project

Maar ik ben ook bezig met een eigen project voor Waanzinnige Wereld. Ik kan hier nog niet zo veel over vertellen. Maar de deadline nadert. Dus hier ben ik veel vrije uren mee bezig en dat vind ik ontzettend leuk om te doen. Het is een vrij creatief proces en doordat ik mij hier volledig op focus, heb ik vaak niet meer zoveel creativiteit om met mijn eigen blog bezig te zijn. Als ik dit project rond de zomer afgerond heb, dan kan ik weer lekker met blogs en vlogs aan de slag! Laat mij alvast weten wat je wilt lezen, dan heb ik alvast wat nieuwe inspiratie!

De zon!

Ook ben ik ontzettend blij dat de zon weer wat meer schijnt. Ik merkte dat ik hier wel echt aan toe was. Dus die zonnestralen doen mijn goed. Ik hoop dat het nu doorzet, zodat we meer naar buiten kunnen en daardoor hopelijk de c-besmettingen ook dalen. Want ik merk dat ik graag wat meer leuke dingen met vrienden en familie wil doen, maar zo zitten we allemaal wel denk ik. In ieder geval, het koste mij wat onnodige energie. En dat is helemaal oke. Maar nu hebben we weer wat frisse moed!

Bewuster tijd indelen

Door mijn project en het besef dat we straks mogelijk weer naar een ‘normale’ maatschappij terug gaan keren, ben ik nog bewuster mijn tijd in gaan delen. Ik kies er dus nu bewust voor om meer met mijn project bezig te zijn, dan met mijn blog. Als ik dit niet doe, ga ik allebei een beetje doen en dat is enorm vermoeiend. En ik merk aan mijzelf dat ik er creatiever en rustiger van word.

Bovendien wil ik ook leuke dingen met vrienden en familie blijven doen. Ik had bewust dit weekend met hemelvaart allemaal leuke dingen met hen gepland. Ik heb anders namelijk ook de neiging om op vrije dagen gewoon door te werken. Maar het werk is nooit af en we leven ook om te genieten. Natuurlijk wil ik later terug kijken op mijn leven en zien wat ik allemaal gedaan heb. Maar als het enige dan werken is, dan weet ik niet of ik daar heel blij mee ben.

Ik besef mij dat het bloggen en Instagram momenteel nog geen deel uitmaken van mijn inkomsten en daarmee makkelijker praten heb. Alleen ik zie het wel als een investering in mijzelf en de toekomst en bovendien vind ik het hartstikke leuk om te doen. Dus het is geen weggegooide tijd!

Nou mijn weekblog is meer een life-update geworden. Maar ik merkte dat ik behoefte had om te delen waar ik mee bezig ben, omdat ik graag aan verwachtingsmanagement doe.

Bovenstaande heeft natuurlijk ook te maken met ‘doelen stellen’. Heb jij hier moeite mee? Bekijk dan hier mijn video hierover.

Ik ga in ieder geval genieten van mijn Hemelvaart weekend. Ik hoop dat jij ook fijne dagen hebt!

Liefs Maaike